https://utrecht.dexcat.nl/dataset/informatieregister-gemeente-utrecht

Informatieregister gemeente Utrecht

  • Beschikbaar sinds
  • Laatste wijziging

Overzicht van de datasets die gebruikt worden binnen gemeente Utrecht. Het overzicht is een resultaat van een inventarisatie van datasets die momenteel wordt uitgevoerd binnen gemeente Utrecht.

In dit overzicht is te zien welke datasets per organisatieonderdeel beschikbaar zijn, of deze datasets openbaar toegankelijk zijn en of deze datasets beschikbaar gesteld zijn als open data. Het verschil tussen openbaar toegankelijke datasets en ‘open datasets’ is dat open datasets ‘machine-leesbaar’ zijn en openbaar toegankelijke datasets (die geen open data zijn) zijn dat niet. Daarnaast biedt dit overzicht inzicht in welke datasets niet als open data beschikbaar worden gesteld, bijvoorbeeld vanwege privacy of gebrek aan kwaliteit van de betreffende dataset.

Voor hergebruikers is dit overzicht bedoeld om inzicht te krijgen in welke datasets binnen gemeente Utrecht aanwezig zijn en welke daarvan beschikbaar zijn als open data (of dat in de toekomst gaan zijn) en welke niet met bijbehorende reden. Hier staat een link weergegeven naar het plan van aanpak inventarisatie datasets:

Downloadbare bestanden (1)

Kenmerken

Classificaties
Geen
Thema
Bestuur
Updatefrequentie van de data
Jaarlijks

Contactgegevens

Naam
Team OpenData Utrecht
E-mail
opendata@utrecht.nl

Eigenaarschap

Bronhouder
Informatie- en Procesmanagement
Team OpenData Utrecht opendata@utrecht.nl
Uitgever
Utrecht http://standaarden.overheid.nl/owms/terms/Utrecht_(gemeente)
Broncatalogus
/